Fredriksten Golfpark
HALDEN GOLFKLUBB
Avtalegiro

AVTALEGIRO

Noen ting bør du slippe å tenke på – som at regningene blir betalt i rett tid uansett hvor du befinner deg. AvtaleGiro er tilpasset de forbrukerne som ønsker automatisk betaling av regningene sine.

Med AvtaleGiro besørger banken at de faste regningene betales direkte fra konto på forfallsdato. Om ønskelig kan betalingen stoppes i nettbanken. Avtaleendringer kan gjøres i nettbanken, eller ved å ta kontakt med banken. AvtaleGiro egner seg spesielt godt til regninger med faste beløp som husleie, kommunale avgifter, TV-lisens, abonnementer og givertjenester. AvtaleGiro inngår du i nettbanken ved å gå inn på AvtaleGiros tilbyderliste, eller ved å si ja takk neste gang du har betalt en regning. Banken din kan også hjelpe deg igang.

samarbeidspartnere

Takk til alle våre samarbeidspartnere

Ringstad%20logo
Sparebank1