bj%c3%b8rn hermansen
Medlemsinformasjon

På disse sidene finner du relevant informasjon fra de ulike komiteene i klubben. De ulike komiteene er Senior, Dame og Junior. Komiteene vil her legge ut informasjon om treningstider, konkurranser og turer, samt kontaktinformasjon til komiteemedlemmene.

SPONSING
Kjære medlemmer.
Vi trenger flere sponsorer og håper dere  kan gjøre en innsats for klubben.Vi er pr. idag nesten 400 medlemmer, hvis noen av dere kjenner flere mulige personer/bedrifter/slekt/nære venner/ osv/ som kan være mulige sponsorer eller bli nye medlemmer håper vi dere kan gjøre en innsats.
Ta gjerne kontakt med Robert Olsen tlf. 90727452 så kan han ta det videre med vedkommende.

Vi i styret har også et stort nyttårsønske:
Vi ønsker at alle medlemmer i Halden GK vil formidle bare positive tanker om klubben til alle runt oss.
Ta imot gamle og nye medlemmer med et smil.
De negative sakene kan vi ta på medlemsmøtene.

GRASROTANDEL

Støtt Halden Golfklubb med Grasrotandelen.

Halden Golfklubb - Telefon: 69 17 65 56 • E-post: kontakt@haldengk.no
Iddveien 35, 1769 Halden, Postboks 4 Risum, 1761 Halden