Fredriksten Golfpark
HALDEN GOLFKLUBB
HaldenGK
HALDEN GOLFKLUBB
Oppstart av juniortrening onsdag 14.april , kl 17-19.

I år kan vi ønske dere med VTG-kort velkommen til helt nye juniorutslag på golfbanen. Er du mellom 10-16 år og har lyst å prøvr golf for første gang,er du også hjertelig velkommen til aktiviteter rundt treningsgreenen og Rangeområdet. Vi har t.o.m helt nye juniorgolfsett til utlån ved juniortrening.
Så velkommen til både 'gamle' og nye juniorer !

Hilsen Harald og Frank

Putting

Junioravdelingen i Halden Golfklubb

Junior

Barn og ungdomsgruppa 10-16 år ble opprettet august 2020 og ble en suksess fra start.
Klubben har utlånsett til deg som har lyst å prøve golf. Våren 2021 ble det også bygd juniorutslag (blå)  på banen tilpasset aldersgruppen.
Gruppa har treningstid  Onsdager kl 17-19 før sommerferien. Og tirsdager kl 17-19 etter sommerferien. Ved evnt spørsmål  kontakt enten.
Leder barn/ ungdomgruppa:
Frank kildebo tlf 94483961 email    frankern37@hotmail.com
Trener
Harald Oseland tlf 41211610 email    harald.oseland@hiof.no
Så til deg mellom 10-16 år hjertelig velkommen til et inkluderende miljø hvor idrettsglede og lek står i sentrum.

Hilsen Frank og Harald.

VELKOMMEN
/Banen%20Mars%202014/design3/grandel.JPG

GRASROTANDEL

Støtt Halden Golfklubb med Grasrotandelen.

samarbeidspartnere

Takk til alle våre samarbeidspartnere

Ringstad%20logo
Sparebank1