Fredriksten Golfpark
Putting

Junioravdelingen i  Halden Golfklubb

Barn/juniorgruppa

Er du mellom 10-16 år og har lyst til å prøve golf for første gang,og ta del i et aktivt inkluderende miljø, hvor lek  og aldersrelatert trening  legges til rette utfra den enkeltes ståsted.
Da er du hjertlig velkommen til oss onsdager kl 17-19 på trenings- og rangeområdet. Vi har også utlånssett som kan lånes gratis.
Velkommen til både  nye og gamle juniorer !

Junioravdelingen i Halden Golfklubb

Barn og ungdomsgruppa 10-16 år ble opprettet august 2020 og ble en suksess fra start !
Klubben har utlånssett til deg som  har lyst til å prøve golf. Våren 2021 ble det også benyttet  juniorutslag ( blå) på  banen tilpasset aldersgruppen.
Gruppene er delt i 2, hvor gruppe 1 er 12-16 år, og gruppe 2 er 10-12 år. Barneungdomsgruppa har treningstid på onsdager kl 17-19.
Ved  evt. spørsmål, kontakt leder barn/juniorgruppa  : Frank Kildebo, 944 83 961 eller  frankern37@hotmail.com

Trener

Harald Oseland tlf 41211610 email    harald.oseland@hiof.no
Så til deg mellom 10-16 år hjertelig velkommen til et inkluderende miljø hvor idrettsglede og lek står i sentrum.

Hilsen  Harald.

VELKOMMEN
samarbeidspartnere

Takk til alle våre samarbeidspartnere